بهره مندی از توانمندی فکری و اجرایی نخبگان نظام سلامت
به گزارش مینی کامپیوتر، معاون تحقیقات و فناوری وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اظهار داشت: بهره مندی از ظرفیت بیشتر از ۲ هرار نخبه نظام سلامت در کمیته های تخصصی و مشورتی معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت و مراکز تحقیقاتی با هدف دستیابی به مرجعیت علمی و ارتقای جایگاه علمی کشور در سطح ملی، منطقه ای و بین المللی است.
به گزارش مینی کامپیوتر به نقل از ایسنا، دکتر یونس پناهی با بیان این مطلب که به کارگیری ظرفیت نخبگان همچون برنامه های معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت است و با جدیت دنبال می شود، اظهار نمود: در دولت سیزدهم از توانمندی فکری و اجرایی حدود ۶۰۰ نفر از اعضای هیات علمی، دانشمندان و نخبگان برتر علوم پزشکی در کمیته های مشورتی و تخصصی حوزه تحقیقات و فناوری سلامت بهره برداری شده است.
دکتر پناهی ضمن اشاره به سیاست جوانگرایی با هدف کادرسازی و نیروسازی جهت تحقق آرمان های مقدس جمهوری اسلامی در گام دوم انقلاب، اظهار نمود: افزون بر این ۵۰۰ نفر از محققان، نخبگان و اعضای هیات علمی متخصص و متعهد دانشگاه های علوم پزشکی کشور در ۹ کمیته تخصصی و یک کمیته اخلاق مؤسسه ملی تحقیقات علوم پزشکی (نیماد) مشارکت دارند.
ایشان در ادامه به برنامه جذب دستیار پژوهش اشاره و خاطرنشان کرد: در برنامه دستیار پژوهش ۳۲ پزشک، چهار داروساز و دو دندانپزشک در سال ۱۴۰۱ جذب شدند.
معاون تحقیقات و فناوری وزیر بهداشت اضافه کرد: دستیار پژوهش باید حداقل شرط معدل ۱۷ و بالاتر بدون احتساب دوره انترنی و حداقل یک مقاله بین المللی ISI و یا PubMed (به عنوان نفر اول یا نویسنده مسئول) داشته باشد و با تایید و انتخاب معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، شرایط جذب خواهد داشت.
دکتر پناهی با عرضه آماری از دوره دکترای پژوهشی (PhD by Research) اظهار نمود: امسال ۶۳ دانشگاه و مرکز برای جذب دکترای پژوهشی اعلام آمادگی کردند که در مجموع ۳۲ نفر پذیرفته شدند.
وی خاطرنشان کرد: حالا در مجموع بالغ بر ۲۱ هزار و ۹۰۷ هیات علمی در کشور داریم که ۱۶۲۴ نفر از آنها هیات علمی پژوهشی به شمار می روند.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب