مدیر كل سابق انجمن بین المللی پارك های علم و نواحی نوآوری(IASP):

تعیین هدف برای خود و معرفی آن به ارزیابی شدگان اولین گام در پروسه ارزیابی است

تعیین هدف برای خود و معرفی آن به ارزیابی شدگان اولین گام در پروسه ارزیابی است

به گزارش مینی کامپیوتر، مدیر کل سابق انجمن بین المللی پارک های علم و نواحی نوآوری(IASP)، اولین گام در پروسه ارزیابی را تعیین هدف برای خود و ارزیابی شدگان برشمرد و اضافه کرد: سپس باید قدمی که برداشته می شود به شکلی اعلام گردد که این کار با ارائه گواهی صورت خواهد گرفت.


به گزارش مینی کامپیوتر به نقل از ایسنا، لوئیس سنز، امروز چهارشنبه ۲۶ اردیبهشت ماه در سخنرانی خود بصورت ویدئو کنفرانس در کارگاه آموزشی ملی بین المللی «تجربه نگاری در ارزیابی و رتبه بندی پارک های فن آوری، مراکز رشد و نوآوری» در محل پارک علم و فن آوری دانشگاه تهران سالن پندار اظهار داشت: در ادامه پروسه ارزیابی باید به این پرسش پاسخ داد نتیجه ارزیابی و ارائه گواهی چیست؟ بر فرض جایزه ای داده می شود که جنبه تشکر دارد. موضوع دیگر در ارزیابی یک پرستیژ است سازمان بعد از ارزیابی عضو انجمنی می شود که جایگاه آنرا ارتقاء می دهد.
وی، با اشاره به اینکه با عضویت در انجمنی برند سازمان بیشتر می شود، در ادامه اشاره کرد: اما آن چه اهمیت دارد اعتبار کسی است که پروسه ارزیابی را انجام می دهد گاهی گواهی میان ارزیابی کننده و ارزیابی شده مبادله می شود و یا زمانی تنها جنبه LOCAL و یا گلوبال دارد.
مدیر کل سابق انجمن بین المللی پارک های علم و نواحی نوآوری(IASP)، با اشاره به اینکه حتی برای عضویت افراد نیازمند بررسی اعتبار آن فرد هستیم، اظهار داشت: شاید زمانی دولت قصد داشته باشد پروسه ارزیابی را انجام دهد این مهم نیست که این امر تا چه میزان از نظر تو عادلانه است بلکه این اهمیت دارد دیگران هم این پروسه ارزیابی را عادلانه و غیرجانبدارانه بداند برای این مساله این پروسه باید باز و شفاف باشد.
*هدف ارزیابی باید مشخص، باز و شفاف باشد
سنز با تاکید مجدد بر اینکه باید هدف ارزیابی مشخص و شفاف باشد، افزود: به عنوان مثال پارک های سطح یک از برخی مزایا برخوردار می گردند. نکته مهم بعد آنست که چنان چه کارشناسی کار اجرای پروسه ارزیابی را انجام می دهد باید فرد مستقل، آشنا و با تجربه ای به این پروسه اعتبار دهد که آن فرد می تواند داخلی یا بین المللی باشد.
وی، پروسه ارزیابی را موضوع مهمی نه فقط برای پارک های علم و فن آوری بلکه برای هر سازمانی بمنظور رشد مهم برشمرد و اضافه کرد: از لحظه ای که پروسه ارزیابی شروع می شود هم خوشی و هم تضاد وجود دارد. خوشی از اینکه این اقدام خوب در حال انجام می باشد و تضاد از این بابت که افراد مختلف با ایده های متفاوت، خود سازمان ارزیابی شده با نگاهی دیگر، سازمان حامی با یک نگاه همه در این پروسه درگیرند که باید مراقب این تضادها بود.
مدیر کل سابق انجمن بین المللی پارک های علم و نواحی نوآوری(IASP)، با اشاره به اینکه در این پروسه نباید درگیر واژه ها شد، افزود: در سال ۲۰۰۰ میلادی ما در شهرک علمی تحقیقاتی اصفهان درگیر این بودیم که پارک علم فن آوری چیست؟ تفاوت آن با شهرک در چیست؟ پارک فن آور به چه معناست؟.... که نباید چنین بود.
سنز با اشاره به اینکه میان تصمیم گیری و تصمیم سازی فرق وجود دارد، اظهار داشت: کسی که پروسه ارزیابی را انجام می دهد تصمیم گیر نهایی نیست و فرد ارزیاب باید اعتبار لازم را داشته باشد و بعد از ارزیابی باید اطلاعات لازم(بازخورد) برای بهتر شدن با پارک ها و سازمان های نوآور داده شود.
وی، با اشاره به اینکه هیچ بهترین راهی وجود ندارد، در ادامه اشاره کرد: باید روش صحیح با انعطاف پذیری اطلاعات پیدا کرد و از برداشت، فهم و احساس خود بهره برد تا به نتیجه رسید.
کارگاه آموزشی ملی بین المللی «تجربه نگاری در ارزیابی و رتبه بندی پارک های فن آوری، مراکز رشد و نوآوری» امروز چهارشنبه ۲۶ اردیبهشت ماه در محل پارک علم و فن آوری دانشگاه تهران درحال برگزاری است.



1403/02/30
09:40:38
5.0 / 5
288
تگهای خبر: دانشگاه
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۷ بعلاوه ۳
مینی کامپیوتر