رییس دانشگاه صنعتی امیركبیر:
ضریب معدل دانشجویان فعال انجمن های علمی اصلاح می شود
به گزارش مینی کامپیوتر، رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر به ضرورت اصلاح ضریب معدل دانشجویان فعال انجمن های علمی اشاره نمود و اظهار داشت: دستورالعمل این مساله نوشته شده است؛ بااینکه اصلاح معدل در گذشته مصوب شده بود؛ اما در دستورالعمل جدید ضریب اصلاح معدل مجدد مطرح شده که امیدواریم با تصویب آن این مشکل برطرف شود.
به گزارش مینی کامپیوتر به نقل از ایسنا، علیرضا رهایی در نشست دبیران انجمن های علمی این دانشگاه با اعلان اینکه برخی برنامه های انجمن های علمی دانشجویان مخاطبان گسترده تری دارند، اظهار داشت: در گذشته تقریباً همه انجمن ها برنامه بازدیدهای علمی را داشتند و برگزار می کردند. بااینکه برخی انجمن ها دراین خصوص فعال و برخی نیز روند کندی داشتند. اما بطور کلی بر این باور هستیم یکی از مهم ترین اقدامات ما برای آشنایی دانشجویان با صنعت برگزاری بازدیدهای صنعتی است. بدین سبب لازم است ماهی حداقل یک بازدید صنعتی داشته باشیم که در طول سال این آمار به ۱۲ بازدید علمی برسد.
وی به ضرورت اصلاح ضریب معدل دانشجویان فعال انجمن های علمی اشاره نمود و اظهار داشت: دستورالعمل این مساله نوشته شده است؛ بااینکه اصلاح معدل در گذشته مصوب شده بود؛ اما در دستورالعمل جدید ضریب اصلاح معدل مجدد مطرح شده که امیدواریم با تصویب آن این مشکل برطرف شود. ما در دانشگاه صنعتی امیرکبیر نیز باید روند بازدیدهای صنعتی انجمن های علمی را تسهیل نماییم و هر موردی دراین خصوص به من مراجعه شده بنده موافقت کردم. لازم است دانشجویان نیز به مدیریت این امر کمک کنند.
وی تصریح کرد: بااینکه محدودیت هایی از نظر فضای فیزیکی و امکانات در دفاتر انجمن های علمی وجود دارد که لازم است دبیران انجمن ها این مشکلات را در قالب جدول مشخص تدوین و به ما انتقال دهند تا ما با روسای دانشکده ها برای حل این مشکلات همفکری و همکاری نماییم.
این استاد دانشگاه صنعتی امیرکبیر از برگزاری مسابقات علمی نیز به عنوان یکی از شاخه های مهم فعالیت انجمن های علمی یاد کرد و اظهار داشت: برگزار مسابقات می تواند فضای رقابتی و کششی در میان دانشجویان بوجود آورد. بدین سبب این مسابقات می تواند هم در حوزه ملی و بین المللی داشته باشد همچنان که دانشگاه صنعتی امیرکبیر در برگزاری مسابقات رباتیک معروف بود. به طوریکه تمام صحن دانشگاه درگیر این مسابقات بود.
رهایی اظهار داشت: امروزه این آمادگی در دانشگاه صنعتی امیرکبیر وجود دارد تا در برگزاری مسابقات علمی دیدگاه های نو ایجاد شود و توسعه یابد.
رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر همین طور بر ضرورت سخنرانی مدیران موفق و صاحبان صنعت اصرار کرد و اظهار داشت: بنظر می رسد در هر دانشکده این سخنرانی ها بطور ماهیانه اجرا شود. چونکه لازم است دانشجویان با تجربیات و رشد مدیران موفق آشنا گردند. بطور مثال بزرگترین کارخانه های نساجی دست فارغ التحصیلان این دانشگاه هست. بدین سبب این مساله باید به عنوان برنامه ثابت اجرا شود.
رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر درباب برگزاری رویدادها نیز تصریح کرد: این برنامه ها نیز می تواند بصورت ملی یا بین المللی حتی مجازی یا حضوری اجرا شود و برگزاری چنین برنامه هایی برای آشنایی دانشجویان این که بدانند در دنیا چه اتفاقی می افتد بسیار اهمیت دارد. ضمن این که مسابقات بین المللی اگر درست منعکس شود امتیاز خاصی برای دانشکده ها و دانشگاه دارد.
رهایی تصریح کرد: خوشبختانه نشریات علمی ما که در دوره ای رکود داشت، مجدد رونق گرفتند دانشجویان دراین خصوص تلاش کردند و این مساله که بتوانیم در نشر مطالب علمی فعال باشیم بسیار اهمیت دارد. وظیفه مدیریت دانشگاه نیز پشتیبانی برای چاپ گسترده این نشریات است.
وی درباب برگزاری کنفرانس های علمی در دانشگاه نیز اظهار داشت: موتور محرک برگزاری این کنفرانس ها انجمن های علمی هستند. در شورای دانشگاه مطرح گردیده است دانشکده ها باید رویدادها و کنفرانس های بین المللی را دنبال کنند.
رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر درباب ناحیه نوآوری دانشگاه نیز اظهار داشت: این ناحیه در اطراف دانشگاه شکل می گیرد تقریباً جلسات آن به طور منظم تشکیل می شود. خیلی از دستگاهها دراین خصوص کمک می کنند تا این ناحیه شکل بگیرد. انجمن های علمی می توانند دراین خصوص نقش داشته باشند.
وی اشاره کرد: ما اواخر آذر هفته پژوهش را داریم لازم است یک سری ابتکارات و برنامه ها در صحن دانشگاه نشان داده شود و همه بتوانند محصول کار خودرا ارائه بدهند.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب