اهدای تجهیزات بیمارستانی از جانب بازار، دیوار و بلد برای معاینه موارد مشكوك به كرونا
به گزارش مینی كامپیوتر گروه توسعه فناوری اطلاعات هزاردستان جهت بهبود خدمات به بیماران مبتلا به كرونا هزینه خرید چند دستگاه ویدئو لارنگ اسكوپ برای بیمارستان ها را تأمین می كند. از این دستگاه برای معاینه دقیق مسیرهای تنفسی، حلق، نای و حنجره استفاده می شود و دقت و سرعت عملیات لوله گذاری نای را زیاد می كند.
دو ماه از اعلام انتشار ویروس کرونا در ایران می گذرد. تا حالا هزاران نفر جان خویش را در اثر مبتلا شدن به ویروس جان خویش را از دست داده اند. در روزهایی که ویروس ۱۹ یا همان کرونا همه دنیا را درگیر خود کرده، گروه توسعه ی فناوری اطلاعات هزاردستان (مالک محصولات بازار، دیوار و بلد) در جهت ایفای مسئولیت های اجتماعی خود اقداماتی برای مبارزه با گسترش ویروس کرونا صورت داده است.
تازه ترین اقدام این گروه تأمین هزینه خرید دو دستگاه ویدئو لارنگوسکوپ برای بیمارستان امام خمینی است و به قول سخنگوی این هلدینگ، تأمین هزینه خرید این دستگاه ها برای بیمارستان امیراعلم تهران و چند بیمارستان در شهرهای کوچک تر هم در هفته های آینده صورت خواهد گرفت.
علاوه بر این، از هنگام انتشار کرونا در ایران، هر یک از محصولات بازار، دیوار و بلد هم بسته به حوزه فعالیت خود، گام هایی در برای کمک به بهبود وضعیت بهداشتی، اجتماعی یا اقتصادی برای روزهای بیماری و قرنطینه برداشته اند.
بازار:
دوبله اختصاصی ویدیو سازمان بهداشت جهانی: یکی از اولین اقدامات بازار برای عرضه آموزش های لازم مقابله با ویروس کرونا، دوبله و انتشار ویدیوهای آموزشی سازمان بهداشت جهان درباره این ویروس بود. ویدیوهای آموزشی انتشار یافته در ده روز نخست، سه میلیون و ۵۰۰ هزار دقیقه روی بازار تماشا شدند.
اطلاع رسانی مستمر درباره ی مقابله با کرونا در صفحه اصلی بازار: بازار برای آگاهی بخشی به کاربران در صفحه اصلی خود به اطلاع رسانی درباره کرونا پرداخت و با عرضه اطلاعات مورد نیاز درباره کووید-19 کوشش کرد تا سهمی در آموزش و فرهنگ سازی مقابله با ویروس برای میلیون ها کاربر داشته باشد.
تشویق به ماندن در خانه: بازار برای روزهای قرنطینه به معرفی برنامه های کاربردی و سرگرمی پرداخت که در صفحات اختصاصی روی اپلیکیشن در دسترس کاربران قرار گرفت. صفحه «همه در مقابل کرونا» شامل برنامه های مورد نیاز پزشکی، «پویش سراسری از خانه بخریم» شامل برنامه های خرید آنلاین، «عید دیدنی از خانه» دربردارنده مجموعه پیام رسان های تماس تصویری و صوتی آنلاین، «در خانه ورزش کنید» دربردارنده همه برنامه های ورزشی، «یادگیری در خانه» شامل برنامه های آموزشی، «همه کارها از خانه» و «از خانه کار کنید» می شد.
دیوار:
جلوگیری از شکل گیری بازار سیاه تجهیزات بهداشتی در دیوار: از ابتدای انتشار ویروس کرونا، سایت دیوار برای جلوگیری از فعالیت احتکارگران تمام آگهی های ماسک طبی، ژل ضدعفونی و محلول های الکلی را حذف و از انتشار آن خودداری کرد.
حذف آگهی های گردشگری: سایت دیوار در قدم بعدی برای تشویق شهروندان به خانه نشینی و حفظ فاصله اجتماعی، از انتشار آگهی اقامتگاهای بوم گردی، هتل، مراکز توریستی خودداری کرد.
تمدید مجانی یک ماهه حساب های کاربری: در روزهایی که کرونا مانع کسب و کار افراد در بازار شده بود، سایت دیوار به تمدید مجانی حساب های کاربری بنگاه های املاک و خودرو پرداخت تا به سهم خود از ضرر بیشتر به فعالان این بنگاه های اقتصادی جلوگیری کند.
پنل فروشگاهی رایگان: ایجاد مقدمات پنل فروشگاهی مجانی یکی دیگر از اقدامات این مجموعه برای محافظت از کسب و کارها در مقابل بحران های اقتصادی ناشی از کرونا بوده است. در شرایطی که به علت گسترش ویروس کرونا بازار و فروشگاه ها هنوز کاملا باز نشده اند، کسبه و مغازه داران در سطح شهر با استفاده از این برنامه می توانند یک شعبه آنلاین هم از فروشگاه خود در دیوار ایجاد و در ماه ده کالا را به صورت مجانی در آن ارائه نمایند. این برنامه ابتدای خرداد ماه منتشر خواهد شد و قدمی برای پیشگیری از رکود اقتصادی تحت تأثیر این ویروس خواهد بود.
مسیریاب بلد
میانبر نمایش بیمارستان ها و مراکز درمانی کرونا: در روزهایی که سلامتی افراد تحت الشعاع ویروس کرونا قرار گرفته بود «بلد» برای تسهیل دسترسی افراد به مراکز و بیمارستان های ارجاعی کرونا فیچر جدیدی طراحی و به نقشه خود کرد. این مجموعه با طراحی یک میانبر در نقشه، امکان مسیریابی به این مراکز را آسان تر کرد تا کاربران بدون معطلی و تنها با یک مرتبه لمس صفحه، نزدیک ترین مرکز پذیرش کننده کرونا به خویش را پیدا کنند.
میانبر نمایش مراکز اهدای خون: هم زمان با بیان کمبود خون از جانب سازمان انتقال خون کشور، «بلد» میانبری برای پیدا کردن نزدیک ترین مرکز خون طراحی کرد تا به اندازه ظرفیت خود سهمی برای جبران کم خونی ناشی از گسترش ویروس کووید ۱۹ داشته باشد.
نمایش لایه نقاط پرتردد: همینطور در ایام قرنطینه برنامه «بلد» با بررسی الگوهای حرکتی افراد، «لایه مناطق پرتردد» را به نقشه خود اضافه در ایام پیک بیماری منتشر نمود که نمایش دهنده مراکز پر رفت وآمد شهرها بود. با اضافه شدن این لایه جدید بر روی نقشه افراد می توانستند در صورتیکه مجبور به ترک خانه هستند، مراکز کم تردد مانند داروخانه ها یا بیمارستان های خلوت را پیدا کرده و از مسیرها و مراکز جایگزین استفاده کنند.
انتشار گزارش کاهش مسیریابی ها به مکان های عمومی: «بلد» با هدف تحلیل و بازنگری دستگاه های دولتی، سازمان های بهداشتی و کسب و کارهای مرتبط، گزارشی درباره کاهش مسیریابی به مکان های عمومی در ایام قرنطینه منتشر نمود. این گزارش که نمایش دهنده وضعیت مسیریابی به مکان های عمومی مانند سینماها، بانک ها، رستوران و... بود با هدف آگاهی بخشی در مورد تأثیر اقدامات پیشگیرانه در مقابل ویروس کرونا منتشر شد.
میانبر سوپرمارکت ها: از آنجایی که مکان های عمومی شلوغ مانند فروشگاه های زنجیره ای احتمال مبتلا شدن به ویروس کرونا را می افزایند، مسیریاب بلد برای تشویق افراد به خرید از سوپرمارکت های محلی، میانبری برای مسیریابی به سوپرمارکت ها طراحی کرد. در این کمپین همینطور کاربران «بلد» برای کمک به کسب و کارهای خرد تشویق به ثبت اطلاعات نزدیک ترین سوپرمارکت ها و بقالی های اطراف خود شدند تا سهمی در افزایش مشتریان فروشگاه های محلی داشته باشند.
تجهیز بیمارستان ها به دستگاه ویدئو لارنگ اسکوب
هفته گذشته گروه توسعه فناوری اطلاعات هزار دستان برای افزایش خدمات مناسب به بیماران مبتلا به کرونا با هزینه ۹۳ میلیون تومانی دو دستگاه ویدئو لارنگ اسکوپ را برای اهدا به بیمارستان امام خمینی تأمین کرد. از این دستگاه برای معاینه دقیق مسیرهای تنفسی، حلق، نای و حنجره استفاده می شود و دقت و سرعت عملیات لوله گذاری نای را زیاد می کند. البته این هلدینگ در نظر دارد در گام بعدی تا آخر هفته دوم اردیبهشت همین دستگاه را برای بیمارستان امیراعلم تهران هم تأمین کند. هولینگ هزاردستان در نظر دارد که برای مبارزه با گسترش کرونا چند بیمارستان شهرهای کوچک تر را به این دستگاه مجهز کند.
۲۱۲۱
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب