کشورهایی که بالاترین میزان اعتیاد به تلفن های هوشمند را دارند

کشورهایی که بالاترین میزان اعتیاد به تلفن های هوشمند را دارند

مینی کامپیوتر: یک مطالعه جدید نشان میدهد که چین، عربستان سعودی و مالزی در صدر فهرست کشورهایی قرار دارند که بالاترین میزان اعتیاد به گوشیهای هوشمند را به خود اختصاص داده اند.


به گزارش گروه علم و آموزش ایرنا از روزنامه دیلی میل، پژوهشگران دانشگاه «مک گیل» در مونترال کانادا در این مطالعه از داده های مطالعات در حوزه استفاده از تلفن های هوشمند در فاصله زمانی میان سالهای ۲۰۱۴ تا ۲۰۲۰ میلادی حدود ۳۴ هزار شرکت کننده در ۲۴ کشور جهان استفاده کردند.
نتایج این مطالعه نشان داد که چین، عربستان سعودی و مالزی بالاترین میزان استفاده از گوشیهای هوشمند و آلمان و فرانسه پایین ترین میزان این استفاده را داشتند. بطور شگفت انگیزی، انگلیس از بین ۲۴ کشور مورد مطالعه در رتبه ۱۶ قرار گرفت، در صورتیکه آمریکا در این لیست بازهم عقب تر بود و در رتبه ۱۸ قرار داشت.
محققان در مقاله ای در حوزه این مطالعه نوشتند که ما یک متاآنالیز در مورد استفاده مشکل ساز از گوشی هوشمند را با تمرکز بر بزرگسالان جوان انجام دادیم. استفاده مشکل ساز از تلفن های هوشمند در فاصله زمانی میان سالهای ۲۰۱۴ تا ۲۰۲۰ در سراسر جهان بالا رفته است و انتظار داریم این روند ادامه یابد.
محققان برای این مطالعه، ۸۱ مطالعه در مورد استفاده از تلفن همراه توسط نوجوانان و بزرگسالان جوان را که قبل از این انتشار یافته بود، بررسی کردند؛ تمامی این مطالعات برمبنای مقیاس اعتیاد به گوشی هوشمند (SAS) بودند.
SAS پرکاربردترین معیار اعتیاد به گوشیهای هوشمند است؛ این معیار در مورد بروز اختلال در کارهای روزمره زندگی بر اثر استفاده از تلفن همراه،، از دست دادن کنترل بر اثر این استفاده و غیره از مخاطبان سوال می کند.
شرکت کنندگان در این مطالعه ۱۵ تا ۳۵ ساله بودند و میانگین سنی کلی آنها ۲۸.۸ سال بود؛ بیشتر شرکت کنندگان زن (۶۰ درصد) بودند. پژوهشگران به هر کشور امتیازی جهت استفاده مشکل ساز از گوشی هوشمند دادند که از ۱۰ تا ۶۰ متغیر بود. برمبنای نتایج این مطالعه چین با کسب امتیاز ۳۶ از ۶۰ در بالاترین رتبه قرار گرفت.
این مطالعه نشان داد که عربستان سعودی، مالزی، برزیل، کره جنوبی و ایران به ترتیب بعد رتبه های دوم تا ششم استفاده مشکل ساز از گوشیهای همراه را به خود اختصاص دادند و رتبه کانادا نیز برمبنای مطالعه پژوهشگران دانشگاه مک گیل بسیار بالا بود و در رتبه هفتم قرار گرفت که از رتبه همسایه خود آمریکا بسیار بالاتر بود.
به طور کلی، نتایج این مطالعه نشان داد که استفاده مشکل ساز از گوشیهای هوشمند در سراسر جهان درحال افزایش است که می تواند «عواقب روانی» داشته باشد.
مشروح این مطالعه در مجله Computers in Human Behavior انتشار یافته است.


منبع:

1400/11/24
20:28:17
5.0 / 5
791
تگهای خبر: دانشگاه , شركت , كاربر
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۱ بعلاوه ۴
مینی کامپیوتر