دبیر شورای عالی عتف خبر داد:

پیشنهاد اختصاص عوارض واردات كالا به تحقیق و توسعه شركتها

پیشنهاد اختصاص عوارض واردات كالا به تحقیق و توسعه شركتها

مینی كامپیوتر: در یكصد و نود و دومین جلسه كمیسیون دائمی شورای عالی عتف پیشنهاد شد كه در سال 1400 عوارض واردات كالا به تحقیق و توسعه شركت های كوچك و متوسط بخش خصوصی اختصاص پیدا كند.



به گزارش مینی کامپیوتر به نقل از مهر، مسعود برومند در حاشیه یکصد و نود و دومین جلسه کمیسیون دائمی شورای عالی عتف که به صورت فوق العاده برگزار شد، به خبرنگاران اظهار داشت: جلسه امروز یک جلسه فوق العاده بود و درباره اجرای طرح تاپ (توسعه اشتغال پایدار) از جانب وزارت صمت بررسی هایی صورت گرفت که بطور مثال تابحال چه اقداماتی صورت گرفته و چه حمایت هایی نیاز است.
دبیر شورای عالی عتف با اشاره به اینکه ۷۲ درصد شرکت هایی که در این سامانه ثبت نام کردند از بخش خصوصی هستند، اضافه کرد: با بررسی های صورت گرفته، مشخص شد از بخش اجرای فرصت مطالعاتی اساتید در صنایع استقبال خوبی شده و در بخش «سرباز تاپ» نیز هماهنگی های خوبی با ستاد کل نیروهای مسلح صورت گرفته است.
وی یکی از اشکالات طرح «تاپ» را نداشتن پشتوانه مالی عنوان نمود و اظهار داشت: این طرح ها به سبب نداشتن پشتوانه مالی نیازمند حمایت سایر بخش ها است که در این نشست درخواست شد تا دانشگاه های بزرگ کشور بعد از بررسی به طرح تاپ توجه بیشتری داشته باشند.
برومند با بیان این مطلب که در این نشست از دانشگاه های بزرگ خواسته شد تا اعضای هیات علمی خودرا برای تعریف بعضی از پروژه های پایان نامه ها و رساله های دکتری در قالب طرح تاپ ترغیب کنند، اشاره کرد: در این نشست روسای دانشگاه های تهران و صنعتی اصفهان حضور داشتند و آنها این مسولیت را پذیرفتند که چگونه از ظرفیت اساتید در جهت توجه به طرح تاپ استفاده کنند.
دبیر کل شورای عالی عتف به مزایای بهره مندی دانشگاه ها از طرح تاپ، اشاره نمود و اظهار داشت: دانشگاه هایی که از طرح های موجود در سامانه تاپ در تعریف پایان نامه های تحصیلات تکمیلی خود استفاده کنند، پروژه های آنها در چارچوب پایان نامه های تقاضا محور تعریف و از مشوق های این نوع طرح ها بهره مند خواهند شد.
وی اضافه کرد: همین طور مقرر شد سازمان برنامه و بودجه بررسی کند که آیا می تواند پشتیبانی مالی از این طرح داشته باشد یا خیر. از طرف دیگر مقرر شد با صندوق نوآوری شکوفایی مذاکرات بیشتری صورت بگیرد که آیا می توان بوسیله صندوق های پژوهش و فناوری استانی در غالب طرح وی سی از بعضی طرح ها حمایت کرد یا خیر.
برومند افزود: درست است که شرکت هایی که در سامانه طرح تاپ ثبت نام کرده اند، دانش بنیان نیستند اما شرکت های تولیدی هستند که توسعه و رونق تولید و ارتقا کیفیت محصولات آنها سبب توسعه کسب و کارها و اشتغال خواهد شد.
برومند با اشاره به اینکه در این نشست اختصاص عوارض واردات کالا به تحقیق و توسعه شرکت ها مطرح و مورد بررسی قرار گرفت، اظهار نمود: در این نشست پیشنهاد شد که در سال ۱۴۰۰ قسمتی از عوارض و یا تعرفه های ناشی از واردات کالا به بخش تحقیق و توسعه شرکت ها خصوصاً شرکت های کوچک و متوسط بخش خصوصی اختصاص داده شود تا از این طریق قسمتی از منابع تحقیق و توسعه شرکت ها در سال ۱۴۰۰ تامین گردد. در صورت تایید نهایی این پیشنهاد، می توان این بند را در قانون بودجه ۱۴۰۰ وارد کرد.
دبیر شورای عالی عتف اظهار داشت: در این نشست مقرر شد تا پیشنهادات دراین زمینه جمع بندی و در چارچوب صورت جلسه تهیه و برای ارائه آن به شورای عالی علوم، تحقیقات و فناوری ارسال شود.
دبیر کل شورای عالی عتف اشاره کرد: از طرف دیگر مقرر شد وزارت صمت بررسی کند که آیا می تواند از سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران و سازمان گسترش و نوسازی معدنی ایران برای پشتیبانی از این طرح کمک بگیرد یا خیر
وی تصریح کرد: همین طور قرار شد طرح هایی که در این سامانه ثبت شده اند، مورد بررسی و تحلیل دقیق قرار بگیرند و دسته بندی شوند تا اگر در حوزه یکسان تعریف شده به آنها را تجمیع و در چارچوب یک طرح بزرگتر اجرایی کنند.


منبع:

1399/05/10
13:49:37
5.0 / 5
2028
تگهای خبر: تولید , دانشگاه , شركت , فناوری
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۱ بعلاوه ۱
مینی کامپیوتر